Čarobne novičke

Bliža se pust, dan smešnih mask, krofov in mastnih ust. In to je čas za predstavo "Pustne čaro-vragolije". Čas za predstavo, ki jo je Čarodej Jani pripravil posebej za otroška pustovanja. Med predstavo bo Čarodej Jani prikazal najbolj smešne pustne čaro-vragolije. In to še ni vse. Maškare bodo čarodeju pomagale pri čaranju. In le s pomočjo vseh čarovnic, princesk, indijancev, kavbojcev, ...............mu bodo uspele najbolj nore in smešne čarovnije. Se vidimo na vašem pustovanju ! ?


Predstava na temo ločevanja odpadkov "Eko-čarovnije" je v polnem teku. Čarovnik Jani je imel skozi vse leto predstave v vrtcih, šolah in raznih prireditvah po Sloveniji. Otroci niso mogli verjeti, kaj vse je Čarovnik Jani pričaral iz odpadkov.
Tu se je dokazalo reklo pregovora, da je lahko tisto kar je za nekoga odpad za drugega pravi zaklad. Avtorska predstava "Eko-čarovnije" je zaklad, ki si ga je vredno ogledati. Pa še zabavna je.

NOVO v ponudbi tematskih predstav za vrtce in šole."Čarobna matema-g-ika". Tematska poučna predstava med katero se učenci na zabaven način seznanijo z osnovnimi pojmi matematike - aritmetike in geometrije. Učenci spoznajo kako pomembno je znanje matematike v vsakdanjem življenju in kako je lahko matematika tudi zabavna.

NOVO za vrtce. Tematska predstava "Mavrične čarovnije". Po uspešni premieri in ponovitvam predstave "EKO-ČAROVNIJE" vam Čarodej Jani predstavlja naslednjo iz niza edukativnih predstav, tematsko in poučno predstavo "MAVRIČNE ČAROVNIJE".
To je predstava, ki povezuje barve, barvanje, mešanje barv in zabavne čarovnije. Predstava pri kateri otroci spoznavajo katere osnovne barve nas spremljajo v vsakdanjem življenju, pa jih ponavadi sploh ne opazimo.
Pozabite na klasično predstavo čarodeja, tu je predstava "MAVRIČNE ČAROVNIJE", predstava med katero se otroci zabavajo in hkrati učijo.Za informacije o dekoracijah z baloni pa vas vabim, da obiščete novo spletno stran www.balonart.si

info@magicjani.si | 041 783 840