Čarodej Jani in Božiček ali Dedek Mraz

Pred vrati je mesec december, čas ko otroke obišče Božiček ali Dedek Mraz. In če se kateri od njiju ustavi tudi v vašem podjetju ali ustanovi, potem ne spreglejte ponudbe, ki vam jo pošiljamo.

Posebna tematska predstava "Čarobni december", ki jo imamo za otroške prireditve v mesecu decembru, traja do 45 minut in vsebuje čarodejski program, ki je zabaven za otroke in tudi za starše.

V predstavo so vpleteni dogodki in liki, ki se pojavljajo v prazničnih dneh. Otroci med predstavo aktivno sodelujejo kot čarodejevi pomočniki. S tem si krepijo samozavest, izgubijo strah pred javnim nastopom in so ponosni nase, ko ugotovijo, da lahko s skupnim sodelovanjem ustvarijo nemogoče. Nekaterim tudi uspe prikazati pravo čarovnijo !!!

Po predstavi pričaramo Božička ali Dedka Mraza, ki otroke pozdravi, nagovori in jim razdeli darila. Če pa že imate Božička ali Dedka Mraza se lahko odločite samo za predstavo čarodeja.

Ker se čarobni december hitro bliža pohitite z naročilom predsave. Za dodatne informacije in rezervacijo datuma in ure predstave lahko pokličete na
telefon 041 783 840 ali po elektronski pošti.

Nastop čarodeja Božiček Božiček

Izjave strank:

Še enkrat hvala za predstavo, otroci so zelo ful uživali. Nekaj staršev pa mi je že navsezgodaj povedalo, da so se tudi sami imeli super in so se prav imenitno zabavali ob vaših čarovnijah.
Predstava je bila izvrstna, otroci so se neizmerno zabavali, čisto so padli »not«. Vriskali so od navdušenja. V žargonu otrok bi rekli, da ste bili »kulski, svetovni«. Všeč jim je bilo, da ste bili malce »nerodni« čarodej in da ste jih tako lepo vključili v čaranje.

Predstava je bila všeč tudi nam staršem in smo se prav prisrčno nasmejali. Predvsem pa nam je bilo všeč, da ste takoj navezali kontakt z otroci in jih vključili v predstavo. Že takoj po prvih besedah, stavkih, smo vedeli, da se bomo imeli super, ker ste taki »ta pravi« in da znate z otroki. In tako vzdušje ste uspeli obdržati od začetka do konca predstave. Do otrok imate izredno lep, spoštljiv odnos. Zelo profesionalno in pohvale vredno. Hvala tudi Božičku. Želimo vam prijetne praznične dni in vse dobro v letu 2012. Mag. Zdenka K. s sodelavci, IZUM - Institut informacijskih znanosti, Maribor

Super dobra predstava. Malo smo bili skeptični, ko ste napisali da gre za tematsko predstavo s čarodejem in dedekom Mrazom, zdaj pa smo ugotovili, da je to dosti boljše od klasične predstave čarodeja. Otroci so bili nenehno vključeni v dogajanje, ura pa je nam in njim še prehitro minila. Do naslednjega leta - lep pozdrav vam in vaši ekipi ! Metka, Sindikat delavcev v pravosodju.

Pozdravljeni! Rada bi se vam še enkrat zahvalila za lepo izpeljano predstavo in obisk Božička. Lep pozdrav, Sandra G. Sparkasse

Vam in Dedku Mrazu želim veliko uspeha v 2011 in predvsem še veliko srečnih obrazkov ob vaši predstavi LP, Nevenka, sindikat vojske.

Pozdravljeni Hvala za čudovit nastop in prihod Božička. Tako otroci kot starši so bili zelo navdušeni. Mihela K. Fakulteta za farmacijo

info@magicjani.si | 041 783 840